Nederlands start pagina

One Love

   *****CONNECTIE*****

 Ken je het Engelstalige liedje over het skelet? The Footbone is connected to the enklebone?

Alles in je lichaam is met elkaar verbonden en de huid is het grootste orgaan dat alles bij elkaar houdt.

Je voet is verbonden met been. De been is verbonden met je heup. Je heup is verbonden met je ruggengraat. Je ruggengraat met je schouders en je nek met je schedel.

Op deze manier kan een scheve houding zich uiten in asymmetrie in je gezicht.

Emoties en gevoelens zijn verbonden en zijn te zien in je gezicht. Dat kan mooi zijn maar het kan ook rimpels veroorzaken.

Je emoties zijn verbonden met je lichaamshouding.

Je lichaam is verbonden met je ziel en de ziel weer met je emoties.

 

Alles in je lichaam is verbonden. Alles op aarde is verbonden.

Alles in het universum is verbonden.

 

       ***ONE LOVE ***

 

Face Yoga

Face Yoga is een wetenschappelijk bewezen holistische  methode die de veroudering van de huid significant afremt en rimpels en tekenen van het ouder worden verminderen of zelfs laat verdwijnen.

Het is ontwikkeld door een Japanse dame nadat ze een auto ongeluk had mee gemaakt en asymmetrie in haar lichaam en gezicht kreeg.

Het oefeningen zijn leuk en makkelijk en  iedereen kan het leren. Hierdoor is deze vorm van Yoga al een tijdje de wereld aan het veroveren.

Het is een 100% natuurlijk. Als je de oefeningen blijft doen dan blijf je de rest van je leven resultaat zien. Het is net als de sportschool: Als je resultaat wilt moet je er wat voor doen. Maar omdat de resultaten zijn duidelijk zichtbaar zijn is het geen moeite. + je kan je doen in je eigen huis kamer.

Het is Holistisch, het is gezond , goedkoop en vooral een leuke effectieve manier om mooi, gezond en stralend ouder te worden.

Over mij

Ik ben gecertificeerde Face Yogi.

Begin 2021 ben ik begonnen met de opleiding en nu wil ik graag andere vrouwen en mannen helpen om zich beter te voelen over hun uiterlijk.

 

Ik was zelf opzoek naar een manier om mijn huid wat strakker te krijgen, rimpels te verminderen en ook om er minder moe uit te zien.

Ik wil dat het liefst op een natuurlijke manier doen want ik ben een paar jaar bezig om mijn gezondheid en mijn energie level op een holistische manier hoog te houden.

Dus toen ik Face Yoga tegen kwam passte dat precies bij mijn nieuwe  en bewuste manier van leven.

Het is een mooie manier om voor jezelf te zorgen. One Love begint bij jezelf ;-)

 

Nu wil ik andere helpen om hun mooiste zelf te zijn.

 

One love betekent ook :

Wij zijn 1.

Namaste : Ik zie jou ziel.

In Lack'ech : Jij bent een andere ik.

 

Tot ziens in de les.     

ONE LOVE

 

Read more on the ABOUT ME page ;-)

 

 


De magie van Face Yoga

 

Face yoga is een wetenschappelijk bewezen manier om de huid en spieren van je gezicht te liften, beter voor je huid te zorgen van binnen en van buiten, en  je gezicht te laten stralen. Ik weet het...wetenschappelijk klinkt helemaal niet zo magisch maar de truc is dat de energie die je erin stopt die krijg je dubbel en dwars terug als je de resultaten ziet in de spiegel.

 

 One Love Face Yoga geeft jou de kans om op een Leuke, Holistische,Natuurlijke & Goedkope manier je eigen gezicht te liften en het zo te houden

zolang je er een klein beetje tijd en energie in steekt.

 

 

 Je gelaat heeft 43 spieren. 

Als je ze verkeerd gebruikt kan je daar extra rimpels van krijgen of een asymmetrisch/ scheef gezicht.

Met een paar simpele oefeningen per dag zie je vaak al binnen 1 week resultaat.

Je leert om bewust naar je eigen gewoontes te kijken zodat je die (onbewuste) beweginkjes niet meer maakt.  Het zal je opvallen dat sommige spieren in je gezicht een eigen leven leiden terwijl je dat eerst niet door hebt. Deze spiertjes veroorzaken rimpeltjes of asymmetrie en daar kunnen we samen heel makkelijk wat aan doen. Face yoga is er voor iedereen. Je kan er mee beginnen als je 80 lentes jong bent bent of als je 15 bent.

Positieve energie in jezelf stoppen is altijd goed.

 

 

Als je al wat ouder bent, zoals ik zelf, gaat de zwaarte kracht aan je trekken. Dit is 1 van de redenen dat ik zelf ben begonnen met Face Yoga.  Ook hiervoor zijn meerdere leuke oefeningen. We trekken de boel gewoon terug omhoog + we verbeteren de elasticiteit in de huid.

 

In je lichaam is alles met elkaar verbonden:

*Je huid en spieren zijn verbonden met je emoties.

*Je energie huishouding met je lichaamshouding.

*Je adem laat je bloed stromen.

Liefde voor jezelf is je connectie met jezelf. Connectie met andere mensen. Met de wereld om je heen. Het Universum.

We horen allemaal bij elkaar.

 

ONE LOVE Face Yoga gaat over Liefde en de Magie die je voelt als  je positieve energie in jezelf stopt en de liefde voor het leven die je door je heen voelt stromen als je merkt dat alles met elkaar verbonden is. One Love .

 

 

  Laten we het doen.

Samen.

Wij zijn Een.

ONE LOVE FACE YOGA